In onze Ergoline Premium Studio beschikken we enkel over de nieuwste Ergoline zonnebanken. 
We hebben in totaal 5 cabine's. Er is voor iedere type zonner een geschikte zonnebank aanwezig.

1/1

Ergoline Prestige Lightvision

 

Intensieve bruining, optimale huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen en intuïtieve bediening, dat is de Ergoline Prestige Lightvision.

Met meer dan 200 Beauty Light LEDs en gepersonaliseerd zonnen staat deze zonnebank garant voor een ultiemezonbeleving. Met de Personal Sunstyle is de Ergoline Prestige Lightvision de geschikte zonnebank voor iedere zonner. Beginnende of gevorderde zonner, we give you the perfect tan! 

1/1

Ergoline Prestige 1600

Wil jij een diepe en egale bruining met gelijktijdige huidverzorging in het gezichtsbereik? Ontdek de Prestige 1600!


De 32 Beauty Light LEDs zorgen voor een egale bruining in het gezichtsbereik. De SmartSun lampen bevatten een combinatie van UV & Beauty light in het lichaamsbereik. De Prestige 1600 is in te stellen op Sensitive, Medium of Intensive stand. De zonnebank is hierdoor geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner.

1/1

Ergoline Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 beschikt over een gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. De Prestige 1400 beschikt enkel over UV lampen. Wilt je een intensieve bruining zonder huidverzorging? Dan is de Prestige 1400 uw match.

De Ergoline Prestige 1400 is geschikt voor de voorgebruinde tot gevorderde zonner.